Als leerkracht kan jij het verschil maken! 2xdenken helpt je om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Wij bieden trainingen die je direct kunt toepassen in de klas.

img_training3Passend onderwijs is de realiteit van vandaag. Het begint bij jou als leerkracht! Hoe moedig jij kinderen aan het beste uit zichzelf te halen? En hoe combineer je dit nu er steeds meer kinderen met bijzondere ondersteuningsbehoeften bij komen? Jij bent als leerkracht de spil. Door je handelingsrepertoire uit te breiden, ontstaan kansen voor elk kind!

Je leert tijdens onze training:
– Achtergrond en theorie m.b.t. veel voorkomende gedragsstoornissen
– Hoe om te gaan met gedragsproblemen en niveauverschillen in de klas
– Inzicht te verkrijgen in je eigen handelenlerarenregister passend onderwijs
– Op zoek te gaan naar alternatieven
– De ervaringen van medecursisten en trainers te benutten (intervisie)

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Klik hier voor contact
Download hier meer informatie

Ervaringen van anderen:

“Leuk, inspirerend en vooral veel nieuwe ideeën en inzichten hoe om te gaan met de diversiteit aan niveau en gedrag in mijn groep. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan!”
Deelnemer open training

“Erg fijn dat er zoveel ruimte was voor het delen van ervaringen en vraagstukken uit je eigen praktijk!”
Deelnemer open training

Het feit dat Christine en Jorieke veel ervaring hebben in ‘onderwijs passend maken voor het kind’ zorgde ervoor dat het geloofwaardig was. Ik heb veel geleerd en zie nu dat je met (soms ogenschijnlijk) kleine stapjes al veel kunt bereiken.”
Deelnemer incompany training

Mede door de inzichten die Christine en Jorieke gaven, zijn onze leerkrachten beter in staat de leerling in z’n hele context te zien. Daardoor is het makkelijker je te focussen op wat wel mogelijk is en ontstaan kansen. Een mooie ontwikkeling is in gang gezet!”
Directeur incompany training